Klanttevredenheid staat centraal

17/08/2020

Vakkennis en flexibiliteit

Renovaties vergen niet enkel veel vakkennis maar ook flink wat flexibiliteit. Aksis heeft een ruime expertise opgebouwd in diverse bouwtechnieken zoals binnenschrijnwerk, maatwerk, sanitair en elektriciteit, chape- en vloerwerken, gyproc- en pleisterwerken en afwerkingstechnieken. Door al die knowhow en ervaring onder één dak te verzamelen, kunnen we elk totaalproject begeleiden.

Voor onze klanten betekent dat een grote meerwaarde. Zij kunnen rekenen op kwaliteit en technisch advies op maat. Tijdens dit renovatie project in Knokke was het belangrijk om elkaar te vinden op het vlak van kwaliteit, kostenbewaking en timing. De klant wint aan comfort en service, want hij kan met al zijn vragen – over inhoud, timing en budget –bij één contactpersoon terecht.

Aksis renovatie project Knokke totaalinrichting

Vervaardigd uit kwalitatief materiaal, nauwkeurig afgewerkt en geplaatst met respect voor het product en de ruimte.

Aksis totaalrenovatie appartement Knokke

Dit renovatieproject in Knokke was een veelzijdige opdracht, maar wel één die volledig binnen onze expertise valt. Dankzij ons uitgerust machinepark kunnen we ons ook flexibel opstellen. Die flexibiliteit zit ook in de planning. Onze projectcoördinatoren stemmen lopende projecten mooi op elkaar af. Zo proberen we voor elk project de afgesproken timing te respecteren en zijn we een betrouwbare partner voor professionele én particuliere klanten.

Aksis renovatie project Knokke
Aksis totaalrenovatie appartement Knokke
Aksis totaalrenovatie appartement Knokke
Aksis totaalrenovatie appartement Knokke