Troeven

Ontdek waarom Aksis jouw ideale partner is.

Eigen Team
Service op maat
Kwaliteit en Innovatie

EIGEN TEAM

Een multidisciplinair team van goed opgeleide medewerkers staat voor U klaar om het hoofd te bieden aan Uw interieuruitdaging. Onze projectleiders zijn de perfecte aanspreekpunten om de uitvoering feilloos te doen verlopen. Onze vakmensen worden gecoacht en dagelijks bij het vertrek gebrieft. De projectleiders zijn ook dagelijks op de baan voor werfbezoeken en overleg ter plaatse met de eigenaar, de architect, de coördinator en de eigen medewerkers. Kortom, een eigen team, bestaande uit goed opgeleide en opgevolgde medewerkers, en de bijna dagelijkse communicatie met alle betrokkenen, dàt zijn onze troeven. Kwaliteit en goede doorlooptijd!

 

 

SERVICE OP MAAT
Aksis interieur en afwerking bvba kiest voor samenwerking met strategisch gekozen en kwalitatief hoogstaande fabrikanten.

Bij elk intakegesprek voor een project -groot of klein, professioneel of particulier- wordt met een van onze projectleiders/interieurarchitecten een inventaris opgemaakt van de uit te voeren werken met bijhorende budgetten.

Er wordt een strakke planning opgemaakt die waar nodig de externe partners flexibel inschakelt. Met ervaring voor alle aspecten aangaande kwaliteit en oog voor detail van start tot finish, verzorgen wij een goede communicatie tussen de eigen mensen, en de betrokken externe partners. Zelfs in het geval van meer gespecialiseerde nevenactiviteiten zoals elektriciteit, airco en dak. Kortom, deze service op maat biedt een all-in oplossing die de opdrachtgever ontlast.

 

KWALITEIT EN INNOVATIE

Als erkend bouwbedrijf beschikken wij over alle nodige attesten voor het realiseren van Uw interieurproject.

 • Getuigschrift van erkenning van aannemer van werken: nr.36187
  • Klasse 1
  • Erkenningscategorie:
   • D1: Ruwbouwwerken
   • D4: Geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren
   • D5: Schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen
   • D13: Verfwerk
   • D20: Metalen schrijnwerk
   • D21: Reinigen en opknappen van gevels
   • D25: Muurbekledingen en vloerbedekkingen
   • F3: Industrieel schilderwerk
 • Aansluiting bij het wetenschappelijk en technisch centrum voor het bouwbedrijf
 • Certificaat plaatser brandwerende deuren door ISIB
 • Attest VCA** en certificaat VCA** (in aanvraag)

Wij trachten eveneens een meerwaarde te bieden door het aanbieden van innovatieve oplossingen met een duurzaam karakter.

 

Akoestische oplossingen zijn dé innovatie waarop wij willen inspelen. In samenspraak met onze technische adviseurs en onze leveranciers zoeken wij naar de juiste aanpassingen om Uw ruimte te voorzien van de juiste akoestiek. Dit kan gaan van een concertzaal, een kantoor tot Uw eigen woonkamer. Het comfort dat dergelijke ingrepen met zich meebrengt, is verbazingwekkend.

 

Brandveiligheid is één van onze specialiteiten: wij kunnen Uw leef- of werkruimte op een brandveilige manier inrichten. Het begint met het plaatsen van brandwerende deuren maar wij kunnen er eveneens voor zorgen dat ook Uw wanden en plafonds een brandweerstand hebben zodat Uw veiligheid kan worden gegarandeerd. In publieke ruimtes gelden er duidelijke regels met betrekking tot brandveiligheid, wij kunnen U hierbij helpen.

 

Energiebesparende toepassingen zijn tenslotte een laatste specialisatie die wij aanbieden. Door het schaarse karakter van energie en de strengere regelgeving worden we genoodzaakt oplossingen aan te bieden waardoor U op een duurzame manier met energie kan omspringen. Ook hier omringen wij ons met strategisch gekozen partners zodat we oplossingen met kwaliteit kunnen aanbieden.