Aksis Interieur maatwerk schrijnwerk
Aksis Interieur maatwerk schrijnwerk
Aksis Interieur maatwerk schrijnwerk
Aksis interieur schrijnwerk maatwerk

Interieur en schrijnwerk

Aksis staat in voor de interieurinrichting van kantoren, horecazaken, openbare ruimtes en winkels. Met oog voor kwaliteit en detail nemen we de volledige binnenafwerking voor onze rekening. U kiest voor een professionele partner die uw project begeleidt vanaf het eerste ontwerp tot definitieve oplevering.

Professioneel werk voor elke klant

Met elk van onze klanten gaan we voor een constructieve samenwerking op lange termijn. Daarom luisteren we steeds naar uw wensen en verwachtingen en maken we de nodige afspraken over timing en budget. Met een nauwgezette werfcoördinatie en opvolging garanderen wij u een correcte uitvoering van de voorziene werken.

Aksis professioneel maatwerk

Onze laatste artikels

 • Aksis vacature

  Aksis zoekt een collega projectleider

  23/11/2022

  Door ons in de markt te onderscheiden door betrokkenheid en oog voor kwaliteit en detail, wil AKSIS een proactief bouwbedrijf zijn met de focus op constructieve lange-termijn-relaties met haar klanten.

  Lees het artikel
 • Aksis behaalt ISO 45001

  Nieuwe mijlpaal: Aksis behaalt ISO 45001

  08/11/2021

  Aksis streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving. Aksis is gecertificeerd volgens ISO 45001. De Europese norm voor veilig en gezond werken met een strategisch karakter. 

   

   

  Lees het artikel
 • Aksis verhuis nieuwe locatie

  Aksis 3.0

  02/11/2021

  Ondernemen is een groeiverhaal schrijven. Een verhuis naar een nieuw bedrijfsgebouw is dan ook een logische stap om onze verdere groeiambities waar te maken.

  Lees het artikel