Bedrijf

Professionele interieurbouw

Enkele jaren geleden nam Généreux Oushoorn de leiding van Aksis in handen. Samen met zijn team bouwde hij het bedrijf gestaag uit tot een bloeiend onderneming die op heden de interieurafwerking verzorgt voor klanten in de meest uiteenlopende sectoren.

Généreux Profiel

Achter Aksis gaat een sterk en veelzijdig team van ervaren en goed opgeleide medewerkers schuil. Stuk voor stuk vakmensen met een passie voor maatwerk en precisie. Administratieve medewerkers, technisch tekenaars, schrijnwerkers en plaatsers zijn perfect op elkaar ingespeeld. De coördinatie van de projectleider zorgt ervoor dat elke opdracht correct wordt afgewerkt binnen de voorziene timing en het vooropgestelde budget.

Samenspel van kennis en ervaring

Partners

Solide samenwerking

Onze partners bouwen mee aan het succes van morgen. Een solide samenwerking is dan ook de hoeksteen van elk project. Opdrachtgevers, medewerkers en partners: samen gaan we voor kwaliteit. Een visie die we binnen Aksis delen met onze partners. 

 

Alexis Melissas – Commerciële partner

Genereux Oushoorn - Zaakvoerder

Aksis
Aksis

Kwaliteit & veiligheid

Erkenning klasse 5D

Ervaring, voortdurende investeringen in onze mensen en in ons modern machinepark hebben er mede voor gezorgd dat we deze nieuwe erkenning door de overheid hebben behaald. Erkenning klasse 5 vormt voor ons de ideale leidraad om ons bedrijf goed te blijven structureren. 

Aksis beschikt over een erkenning klasse 5D in functie van het uitvoeren van overheidsopdrachten.

 

Erkenning klasse 5

Erkenning klasse 4 - 1D1, 3D13, 1D20, 1D21, 1D25, 1F3, 4D4, 4D5

Het kunnen uitvoeren van projecten op dit niveau laat Aksis toe sneller en beter in te spelen op toekomstige uitdagingen zoals schaalvergroting, innovatie en specialisatie. Het zorgt voor een succesvolle kruisbestuiving tussen onze diensten. Daar willen we uiteraard verder op inzetten om onze groei te kunnen blijven waarborgen. 

 

Erkenning Klasse 4 Subcategoriën

ISO 45001 certificering

Aksis streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving. Aksis is gecertificeerd volgens ISO 45001 sinds 2021. De Europese norm voor veilig en gezond werken met een strategisch karakter. Een effectief 'Managementsysteem voor Gezond en Veilig Werken' ondersteunt onze organisatie in het beschermen van onze belangrijkste asset: onze mensen.

ISO 45001 certificering