Service

Voorstel op maat

Elke constructieve samenwerking begint bij een goed gesprek. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen alvorens een offerte op maat voor te stellen. Deze lichten wij u persoonlijk toe en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Een persoonlijke aanpak en open communicatie vinden we belangrijk. Per project kan u rekenen op één contactpersoon voor de volledige uitvoering. Zo hebt u steeds een “directe lijn” als u vragen of opmerkingen hebt. Op die manier kunnen we snel en vlot inspelen op eventuele veranderingen (bvb. bijkomende verlichting) en houden we de vinger aan de pols mochten er zich problemen voordoen.

Flexibiliteit als handelsmerk

Aksis totaal project
Aksis totaal project
Aksis totaal project

Wij voorzien steeds een duidelijk en transparant overzicht van wanneer welke werken moeten uitgevoerd worden. Dankzij onze ervaring en de goede samenwerking met de externe partners staan we garant voor een correcte en stipte uitvoering en een oplevering volgens de gemaakte afspraken.

Coördinatie en planning

Nazorg zonder zorgen

Ook na oplevering blijven we alert en beschikbaar. Er kunnen zich altijd onvoorziene zaken voordoen, maar dan zijn we snel ter beschikking om die aan te pakken.