Specialisatie

Brandveiligheid als prioriteit

Als geattesteerd plaatser zorgen wij niet enkel voor de installatie van brandwerende deuren en doorgangen, maar we zorgen wij er ook voor dat uw wanden en plafonds de nodige brandweerstand hebben om de veiligheid van uw medewerkers en/of klanten te garanderen.

U kan rekenen op ons deskundig advies in verband met het toepassen van de regelgeving inzake brandveiligheid in openbare gebouwen.

Specialisaties

 Als klanken en geluiden weergalmen en blijven hangen, bekijken onze technische adviseurs welke oplossingen mogelijk zijn om deze akoestische problemen aan te pakken.

In overleg met onze leveranciers zorgen we voor de nodige geluidsdichting en plaatsen we geluidsisolerende of geluidswerende plafonds, wanden of deuren.

Ongeacht of het gaat om een concertzaal, een kantoor, een winkel of openbare ruimte, deze aanpassingen verhogen het comfort van uw medewerkers of klanten aanzienlijk.

De juiste akoestiek, een ongekend comfort

Akoestiek
Specialisaties

Dankzij de kennis en ervaring van onze medewerkers en een modern machinepark leveren we professioneel maatwerk af. Alle ruw schrijnwerk en meubilair op maat produceren we in onze eigen atelier.

Maatwerk in eigen huis