Nieuwe mijlpaal: Aksis behaalt ISO 45001

08/11/2021

Aksis streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving.  Aksis is gecertificeerd volgens ISO 45001 sinds 2021. De Europese norm voor veilig en gezond werken met een strategisch karakter. Een effectief ‘Managementsysteem voor Gezond en Veilig Werken’ ondersteunt onze organisatie in het beschermen van onze belangrijkste asset: onze mensen.

De aard van onze activiteiten en projecten zorgen ervoor dat onze medewerkers vaak in uitdagende werkomgevingen aan de slag gaan. We vinden het belangrijk om voor hen een gezonde veiligheidscultuur te creëren. Alsook verwachten onze klanten dat onze medewerkers die worden ingezet een veilige werkomgeving geboden wordt. Bij dit traject staat consultatie en participatie van medewerkers centraal, waarbij wij proactief kunnen werken aan continue verbetering. Dat doen we door onze opgerichte werkgroep veiligheid met zowel collega’s op de burelen als op de werkvloer 3 maal per jaar te laten samenkomen, opleidingen op maat te organiseren, duidelijke procedures en instructies te voorzien, incidenten te bespreken en zodoende te verkleinen en erop toezien dat de wet en regelgeving toegepast wordt binnen ons systeem.

Aksis ISO 45001

Gezonde werkomgeving

Midden vorig jaar werd beslist om de nieuwe internationale ISO 45001 te behalen. Hierdoor voldoet Aksis aan de hoogste normen inzake veiligheid & gezondheid op het werk. “We zijn bijzonder trots op deze internationale accreditatie. Dit certificaat verstevigt onze positie als betrouwbare speler. Voor al onze medewerkers is het een mooie certificering van hun dagelijkse inspanningen. Uiteraard stoppen onze veiligheidsinspanningen hier niet. We blijven vooruit kijken."

Voor al onze medewerkers is het een mooie certificering van hun dagelijkse inspanningen.

ISO 45001 Aksis